L’obra recull els escrits realitzats durant el Taller d’Escriptura i Creativitat adreçat a persones amb trastorn mental

Dimecres 31 de maig es presenta el llibre ‘Va de Lletres’. La publicació recull escrits, en forma de relats curts i poemes, que van realitzar els alumnes del Taller d’Escriptura i Creativitat, així com il·lustracions. El volum també inclou textos escrits per professionals del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de Santa Maria perquè el lector s’endinsi més i conegui què caracteritza aquest tipus de malalties mentals.

Aquest taller és una iniciativa del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Lleidaque està gestionat per Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), conjuntament amb la Brúixola i Salut Mental Ponent. La Fundació Orfeó Lleidatà i l’Institut d’Estudis Ilerdencs col·laboren en l’acte de presentacióLa publicació i la presentació del llibre s’han organitzat en el marc de la celebració del centenari de l’Hospital Universitari de Santa Maria.

Belen Domínguez, escriptora i participant del projecte; Txema Serrano, escriptor i participant del Club Social La brúixola, Carme Sarret, psicòloga-coordinadora del SRC Lleida i Antoni Reinoso, cap del Servei de Suport a la Protecció Social dels Serveis Territorials de Lleida i professor del Taller de Lletres.

A més, durant la presentació actua el combo Endaband, del SRC de Lleida.

Recordeu:

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: ‘Va de Lletres’

DIA: Dimecres, 31 de maig de 2023

HORA: 18.00 h

LLOC: Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (pl. de la Catedral, 2, Lleida)