El jardí de l’Hospital Universitari Santa Maria va acollir divendres 14 a la tarda una trobada de jugadors d’escacs amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental. Sota el lema “Mou peça per la salut mental” l’activitat va estar organitzada pel SRC de Lleida, l’Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, l’acadèmia d’escacs Josep Oms i el club d’escacs Flanc de Dama.

Al jardí de l’Hospital Universitari es va instal·lar un taulell gegant i diverses taules amb partides simultànies obertes a la participació de tothom, persones de tots els nivells de joc i de totes les edats. La trobada va comptar amb la col·laboració del Gran Mestre Internacional d’escacs Josep Oms.

El passat dilluns 10 d’octubre es va celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental i durant tota la setmana, els diferents Serveis de Rehabilitació Comunitària de Lleida i del Pirineu, Sant Joan de Déu Terres de Lleida, així com els Equips d’Atenció Primària, associacions i entitats han organitzat una sèrie d’activitats per donar visibilitat a les malalties mentals.